Братът на Бербатов получи година и два месеца условна присъда

18839
Братът на Бербатов получи година и два месеца условна присъда

14 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок - такава е присъдата на Асен Бербатов, брат на футболиста Димитър Бербатов (на снимката), за разпространение на дрога. Вчера той призна вината си и сключи споразумение с прокуратурата, одобрено от окръжния съдия Атанас Маскръчки, предаде "24 часа".

Срещу Асен Бербатов бе повдигнато обвинение за два случая на продажба на дрога. На 6 ноември 2012 г. около 19,10 часа на главната улица в Благоевград, той продал на благоевградчанина Б. В. 0,62 грама кокаин за 77,50 лева. Вторият случай е от 15 март 2013 г., когато около 21 часа, отново в центъра на Благоевград пласирал на А. А. срещу 90 лева 0,86 грама кокаин.

Три пъти увеличиха присъдата за лекарска грешка на двама пловдивски лекари

Пловдивският окръжен съд увеличи тройно присъдите на двама пловдивски лекари за смъртта на тяхна пациентка. Единият от акушер-гинеколоз...

Бербатов имаше и второ обвинение за шофиране без книжка. На рождения ден на брат си - 30 януари 2013 г. той е бил засечен да шофира колата на жена си "Сеат Леон" без свидетелство за управление, след като полицията му го отнела на 10 месеца по-рано. За това нарушение, сега той получи ново наказание - без право да управлява автомобил 1 г.

През октомври 2012 г. Асен бе задържан на главен път Е-79 в колата на жена си, като полицаите откриха в бебешкото столче на сина му 19 грама кокаин. Районният съд в Дупница му даде 1 г. условно, но той обжалва наказанието пред окръжния съд в Кюстендил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Благоевград