Плевнелиев пак се "обясни в любов" на Банско

19627
Плевнелиев пак се "обясни в любов" на Банско
Снимка: БГНЕС

Имам специално отношение към Банско и Банско ми се отблагодари. Това заяви президентът Росен Плевнелиев, който присъстваше на супер гигантския слалом, кръг от Световната купа по ски алпийски дисциплини за жени в Банско

Според държавния глава "ние сме специален народ със здравни и корени и голямо бъдеще", предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Плевнелиев: Втори лифт в Банско трябва да има

В Банско трябва да има втори кабинков лифт. Това заяви президентът Росен Плевнелиев, който посети стартовете за Световната купа...

"Хората тук са сигурно от поне 30 държави дошли и всеки един от тях, от която и да е федерация казва: Вие сте добри хора, вие с огромно сърце организирате това първенство на световно ниво и отваряте ски спорта, който е мир и разбирателство между народите за по-широк регион", добави Плевнелиев.

Той беше категоричен, че "светът обича Банско и ние трябва да го обичаме". (Въпреки че мъглата определено си "поигра" три дни поред чаканият с огромно нетърпение старт на жените от поредния кръг за Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско).

В Банско вече се говори за екологичен фундаментализъм. Тази възможност пък "видя" в събота кметът на града Георги Икономов на пресконференция, която даде съвместно с министъра на туризма Николина Ангелкова, зам. министър Надя Маринова и съветника в Министерството на туризма Марк Жирардели, предаде "24 часа".

Отделно много звезди, сред които Линдзи Вон, Виктория Ребенсбург и австрийката Никол Хосп, разкритикуваха в чуждестранната преса условията в Банско и почти непрекъснатите мъгли през почивните дни.


Кметът на Банско: Има екологичен фундаментализъм

В Банско вече се говори за екологичен фундаментализъм. Това заяви кметът на града Георги Икономов на пресконференция, която даде съвме...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com