"Училище за родители" отваря врати в Благоевград

3382
"Училище за родители" отваря врати в Благоевград

„Училище за родители“ отваря врати в Благоевград, съобщиха от пресцентъра на общината. Инициативата ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат съвети от експерти. Лекциите ще бъдат безплатни и ще се провеждат в Ларго Мол, ет. 2. Те започват на 21 октомври от 10.00 часа. На специална пресконференция този понеделник 12 октомври от 11.00 часа, отново в Ларго Мол, ще бъдат представени целта на инициативата и първите лектори на обучението.

Благоевград е деветият град на инициативата „С 9 месеца на училище“, което носи особена символика за целия екип на сп. „9 месеца”. „Надяваме се, че ще бъдем полезни на бъдещите и настоящите родители в най-важния период от живота им – раждането и отглеждането на дете”, казват организаторите.

Тест за бременност от древен Египет с изумителни резултати

Преди няколко хиляди години в древен Египет жените използвали ечемични зърна или лук, за да проверят дали очакват дете. Процедурите не ...

С „9 месеца” на училище е инициатива на списание „9 месеца”, на която специалисти изнасят лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Партньорите на училището раздават подаръци на всички присъстващи. С „9 месеца” на училище в София и в страната има около 1400–1500 посещения месечно. През май 2003 г. дългогодишното сътрудничество на екипа на списание „9 месеца” с гилдията на акушер-гинеколозите и с държавни и неправителствени институции дава на изданието възможността да стартира инициативата С „9 месеца“ на училище, която е успешна и актуална. Списание „9 месеца“ е специализирано издание за бременност и майчинство. Изданието се ръководи от една основна цел – да е полезно четиво, което представя експертна, актуална и интересна информация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Благоевград